logo zending

Actuele mededelingen

Volgende week zondag, 27 november is de derde collecte een zendingscollecte voor Open Doors.

OpenDoors is opgericht door de in september jl. overleden Anne van der Bijl. Hij begon helemaal alleen met het verstrekken en smokkelen van Bijbels naar Polen. Hierna volgden andere Oostbloklanden en de Sovjet-Unie (nu Rusland). Het werk breidde zich later uit naar Azië, Afrika, Latijns-Amerika.

Gebed als kernwaarde

Een kernwaarde van OpenDoors is gebed.
Wist u dat …op de site van OpenDoors een gebedskalender is te vinden?
Op de dag van onze collecte wordt gevraagd te danken:

Zondag 27 november – Dank dat christelijke ouders zich gesteund weten door gebed en praktische hulp door partners van OpenDoors

Steun OpenDoors met uw gift en gebed en bezoek de website om te zien wat u nog meer kunt doen! Ontdek bijvoorbeeld op maandag 12 december tijdens een virtuele reis Qatar! Het land waar in 2022 het wereldkampioenschap voetbal gehouden wordt. Maar ook het land dat op plek 18 staat van de Ranglijst Christenvervolging. Dat betekent dat vervolging er zeer zwaar is.

Zendingsbussen

Op Curaçao is André Vis begonnen met het maken van een omheining om het speelveld bij hun huis. André en Agaath wonen op een terrein waar ze kinderkerkdiensten organiseren en kinderen opvangen en helpen met kleding, huiswerk en alles wat ze nodig blijken te hebben.

Via de kinderen worden ook de ouders bereikt en moeilijke gezinssituaties besproken. Om het voetbal/speelveld veilig te maken en geen overlast te geven aan buren was een hek om het veld een lang gekoesterde wens.

Met het geld uit onze zendingsbussen kon daarmee deze maand worden begonnen. Om het project financieel helemaal rond te krijgen is op dit moment nog €1000,- nodig.

We sparen in ieder geval tot het eind van dit jaar door in de zendingsbussen. Doet u mee?

November — Najaarszendingsactie

Deze maand hebben ongeveer 40 vrijwilligers samen met ons de flyers rond gebracht voor de actie: Samen werken aan een stabiele toekomst in Kameroen

Wij danken alle ‘lopers’ heel erg hartelijk voor hun medewerking. De meesten van hen doen dit werk al heel lang 2 x per jaar. Wij zij heel blij en dankbaar dat wij elke keer weer een beroep op hen kunnen doen!!

Heeft u de flyer toch gemist?? Geen paniek, u kunt nog meedoen!

U kunt op de volgende manieren geven:
1)   Via Givt
2)   Via bankrekeningnummer NL59RABO0336846819 t.n.v. Diaconie o.v.v. Najaar  zendingsactie
3)   Door een envelop met vermelding ‘Najaar zendingsactie’ in de collecte zak van de diaconie te doen.

Wij hopen op een mooi financieel resultaat van de najaarsactie, maar vragen u vooral ook te bidden voor onze medemensen en de kerk in Kameroen.

Namens de zending,

Lia van Rjjn