logo zending

Van de zendingscommissie

In de avond/nacht van 31 mei op 1 juni kwam een groep broeders en zusters samen in de Ontmoetingskerk om te bidden tijdens de Nacht van Gebed.

Broeders en zusters uit diverse kerken in Katwijk. Sommigen bleven de hele avond en nacht (tot 4 uur ’s morgens), anderen een deel van de avond/nacht of één gebedsblok.

We keken gedurende de avond/nacht naar 10 filmpjes met zeer indrukwekkende verhalen en getuigenissen van vervolgde broeders en zusters in onder andere Jemen, Congo, Iran, China en Noord-Korea. Daarna baden we voor deze broeders en zusters, de christenen in het betreffende land en ook voor de regeringen en de vaak schrijnende omstandigheden in die landen. Dat onze Hemelse Vader onze vervolgde broeders en zusters kracht, moed en standvastigheid zal geven.

Zullen we ook in onze persoonlijke gebeden bidden voor vervolgende christenen?

Dit jaar is de Open Doors-dag op zaterdag 19 oktober 2024.

De definitieve opbrengst van de Pinksterzendingscollecte is nog niet bekend. Deze zal in het volgende kerkblad vermeld worden.

Namens de zendingscommissie,

Madeleen Roelofse