Jeugddienst – 2Him

Op zondagavond 21 april is er een 2Him dienst in de Dorpskerk. Voorganger dominee Roelofse, zal voorgaan in deze dienst. Het thema is: ‘Hoe hoog leg jij de lat?’. En de samenzang wordt verzorgd door Dedicadet Worship. 

Wie kent de bekende slogan niet? ‘De stok dat zijn wij, de lat die bepaal jij’. De reclame van de NCOI’. Doorgroeien, carrière maken, mensen die bepaalde verwachtingen van je hebben. 

We leven in een drukke maatschappij. Hoe hou jij je staande daarin? En hoe ga je om met prestatiedruk? Jezus zegt: ‘Ik ben de weg, de waarheid en het leven’. Jezus heeft voor jou de hoogste prijs betaald door middel van het kruis, met zijn onvoorwaardelijke liefde. Hij heeft een brug gebouwd, zodat wij bij God mogen horen. Vertrouw op Hem en laat je voeden door Zijn woord. We mogen de Heilige Geest ontvangen en daarbij ook de vrucht van de Geest. Geef de Heiligde Geest wel de ruimte om aan het werk te gaan in jouw leven en om de vrucht te laten groeien. De Heer heeft ons geroepen. Wat is jouw antwoord? Ga jij die uitdaging aan? 

Jij bent deze dienst er toch ook gezellig bij?! Na afloop is er koffie, thee en frisdrank. 

De dienst begint om 18:30 uur. Jullie allen zijn van harte uitgenodigd. Je kunt ook de dienst live mee kijken via: www.kerkdienstgemist.nl En verder kun je ons volgen op Facebook: 2Him Ontmoetingskerk Katwijk en Instagram: 2Him_katwijk.