Actie HOE Katwijk zomerkampen

De zomervakantie komt er weer aan. Gelukkig kunnen er weer zomerkampen worden gehouden. Dat betekent voor veel kinderen: koffers pakken en lekker weg. Misschien wel een survivalkamp of een ponykamp. In ons land is er keus genoeg.

 Maar voor veel kinderen in Roemenië is het níet vanzelfsprekend dat ze een weekje op vakantie kunnen. Voor de ouders van veelal arme, grote gezinnen is een week op kamp niet te betalen.

 Chr. Stichting HOE Katwijk stopt eind juni a.s. met de kledinginzameling maar gaat door met het helpen van de pastors in Beius, Tinca/Sighet en de missionarissen in Draganesti om ondersteuning te geven voor de kampen met geld voor huisvesting, voeding, knutselmateriaal en evangelisatielectuur.

 We willen dit kampwerk opnieuw ondersteunen zodat toch zoveel mogelijk kinderen mee kunnen. Zij hebben het zo nodig: lekker spelen en sporten met andere kinderen in een ontspannen omgeving, even weg uit de sleur van alledag en genieten van de speciale aandacht.

Dat gunt u toch ieder kind!

 U kunt voor onze actie zomerkampen een bijdrage overmaken op één van de onderstaande bankrekeningnummers, t.n.v. chr. stichting HOEKatwijk o.v.v. actie zomerkamp 2023.

NL90 RABO 0331 7079 77 of NL31 INGB 0006 1941 73

Mede namens de Roemeense kinderen zeggen wij: “Hartelijk dank!”