Start Lifeschool in september (nieuw!)

Hoe zou het zijn als de christelijke kerk een plek is waar we niet alleen praten over het Koninkrijk van God en de kracht en gaven van de Geest, maar waar we het ook in praktijk leren brengen?

Dus samen ontdekken wat onze identiteit is en vervolgens – ook al is dat spannend (!) – leren uitstappen. Zo kunnen we samen Gods Koninkrijk zichtbaar maken.
Om de gemeente daarin toe te rusten, organiseer ik samen met Hans Maat de Lifeschool.
In deze éénjarige parttime school werken we in 5 modules (identiteit, relaties, principes, bediening, kracht & gaven en bestemming & roeping). Deze modules vormen en vernieuwen je geloof. Wij doen dat in de ontmoeting met elkaar en het bijzondere is dat de deelnemers uit verschillende kerken komen. Iedere avond wordt geleid door een docent die uit de praktijk komt en weet waar hij/zij over praat. Om een paar namen te noemen: Jan Pool, ds. Gerrit Vreugdenhil, Esther Vorsterman en Wim Hoddenbagh.

Ben je nieuwsgierig of de Lifeschool iets voor jou is? Kijk dan op www.lifeschool.nu of kom naar een informatieavond met proefles in de Ontmoetingskerk in Katwijk a/d Rijn. Iedereen is welkom!
ds. Jan-Willem Korpelshoek (06-47500799)